Automatisch schrift

Werkwijze:
Telefonisch (06-13310091) geef je mij de volgende gegevens door:
– je naam
– geboortedatum
– eventuele vraag
Tevens maken we hierbij een afspraak voor een bijeenkomst in mijn atelier.
Tijdens deze sessie van 1 á 1½ uur, nemen we samen de informatie door die ik inmiddels via automatisch schrift voor je heb mogen ontvangen van mijn gids.
Het is voor mij vanzelfsprekend dat deze gegevens in wederzijds vertrouwen en respect behandeld zullen worden.

Gids:
Het is al enkele jaren geleden, dat ik vanuit een geconcentreerde houding met de pen in mijn niet-dominante hand schreef n.a.v. vragen die ik mezelf stelde.
Tijdens dit schrijven voelde het alsof er een energie-uitwisseling plaatsvond, waarbij mijn hand als ‘kanaal’ fungeerde en ‘automatisch’ de antwoorden schreef die doorkwamen.

Deze bleken informatie/ inzichten/ wijsheden te bevatten, waarvan ik me in het dagelijkse leven niet bewust was. Ook de taal/ zinsopbouw, was niet datgene waarin ik mezelf herkende. Alsof vanuit een andere dimensie, een hoger bewustzijnsniveau, een “gids” de informatie doorgaf  die op het papier verscheen. Moeilijk vond ik dit, zeker in het begin omdat dit niet verklaarbaar was. Inmiddels heb ik geleerd, dat niet alles in dit leven tastbaar is en heb ik in de loop der jaren steeds meer vertrouwen gekregen in deze gids. De wijze woorden die ik mocht vertalen, hebben mij, maar ook reeds vele anderen, nieuwe inzichten gegeven en de weg gewezen naar een betere levenskwaliteit.

Kosten: €35,- per sessie.

Inspiriet-afbeelding

Inspiriet-automatisch-schrift2

one2design 2011